Samenwerken

Bent u een inspirerende kampeerder vol met camping informatie die u met KoolKamping wilt delen?

Bent u een bedrijf met unieke en interessante kampeerproducten of diensten?

Als dat zo is dan horen wij graag van je zodat we samen kunnen werken aan een inspirerend artikel om publiciteit voor uw bedrijf, product of diensten te genereren. Het enige wat wij vragen is dat het artikel relevant moet zijn voor de doelgroep van KoolKamping en dat het origineel en nog niet eerder gepubliceerd is.

Dit zijn een aantal van de manieren waarop we kunnen samenwerken:

1Als je het leuk vindt om artikelen te schrijven in dezelfde stijl als de artikelen die wij al uitgebracht hebben dan vinden wij het geweldig om jouw artikelen te publiceren. Je kunt bijvoorbeeld denken aan artikelen over specifieke kampeerspullen, kampeer ervaringen of inspirerende roadtrips.

2We bieden bedrijven de mogelijkheid om een redactioneel artikel te schrijven over het bedrijf, een inspirerend product of een unieke dienst (waaronder bijzondere campings). Bedenk je echter dat dit geen reclame artikel is maar veel meer een achtergrondverhaal over wie jullie zijn en waarom jullie de dingen doen die jullie doen. We accepteren dit soort artikelen echt alleen maar in het geval dat het een origineel, goed geschreven en relevant verhaal is die wij de lezers van KoolKamping gewoon niet mogen onthouden *glimlach*.

3Je kunt ook een eerlijke productreview of evaluatie schrijven met bijbehorende foto’s. Zolang de producten of diensten waarover je schrijft uniek, inspirerend en relevant zijn voor onze lezers maakt het niet uit welke dit zijn. Als je wilt kunnen we ook zelf jouw product beoordelen en hier een eerlijke review over schrijven. We doen dit echter alleen maar indien we het product ook zelf hebben kunnen gebruiken.

4Je kunt onze lezers een prijs, kado of coole gadget aanbieden die in een wedstrijd zal worden verloot via KoolKamping. We streven ernaar elke maand zo’n wedstrijd uit te schrijven. Ook kunnen we samenwerken om via KoolKamping verslag doen van speciale evenementen of promoties. Je kunt natuurlijk ook gewoon adverteren op de website van KoolKamping.

Heb je hier interesse in of heb je een ander leuk idee om samen te werken? Neem dan direct contact op!